Септемвриска испитна сесија 2019 година

Задолжително е електронско пријавување на испити на iKnow системот.

Распоред на испити

Известувања:

- Сите испити кај проф. Бисера Костадиновска-Стојчевска кои беа откажани, ќе се одржат на 16 септември (понеделник) во 10 часот

- Испитите по Француски јазик се поместуваат од 11 во 12 часот на истата дата, 17.09.2019 година.