Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Почитувани студенти,
Европската мрежа за сеќавање и солидарност објавува повик за учество во образовниот проект In Between. Повикот е отворен до 17 јули 2017. Повеќе информации за проектот можете да најдете на следниов линк www.enrs.eu/inbetween