Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

ОГЛАСНА ТАБЛА

 

eticki kodeks

 

EAB

ЗБОРНИК НА ТРУДОВИ - 1
ЗБОРНИК НА ТРУДОВИ - 2

 

 

research gate

 

akademski calendar

Објавен е распоред на испити за СЕПТЕМВРИСКА испитна сесија 2017. 
Последни промени 31.08.2017 година. 

ИТО - Испитите по предметите Методика на техничко образование и Методички практикум по техничко образование се закажани на 05.09.2017 година во 12 часот.

Испитот по предметот Американска книжевност е на 29.08.2017 година во 11 часот.

Испитот по предметот Преглед на светската книжевност ќе се одржи на 7.09.2017 во 10 ч.

ИЗМЕНИ ВО РАСПОРЕДОТ

RizVN Login