Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Огласна табла

 

ijeTEACHER

 

 

 

  javni nabavki

 

Во периодот од 16 до 20 октомври професорите д-р Добри Петровски и д-р Методија Стојановски заедно со нашите студенти Соња Ангелевска и Филип Ристески учествуваа на меѓународниот камп на SEECEL во Шибеник, Хрватска, каде беа презентирани резултатите од двегодишните проектни активности во рамките на овој проект преку постер презентација.

viber image   viber image1

Се известуваат студентите дека е одобрена Дополнителна испитна сесија која ќе се одржи на 1 ноември 2016 година. Дозволено е пријавување на најмногу 2 предмети. Пријавувањето е на 26, 27 и 28 октомври.

Се замолуваат студентите од Педагошка доквалификација најдоцна до 25.10.2016 г. (вторник) да ги достават следниве податоци до Педагошкиот факултет:
- име и место на училиштето во кое се реализира педагошката практика
- име и презиме на наставникот - ментор од училиштето

Податоците треба да се достават на следнава мејл адреса: valentina.gulevska@uklo.edu.mk

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Американска литература дека достапен е материјал за учење.

aspect 250x200 FFFFFF Poster konkurs trud i esej 2016Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола распишува Конкурс за најдобар
 I. ИСТРАЖУВАЧКИ ТРУД
 II. ЕСЕЈ
 Крајниот рок за доставување се продолжува до 13.11.2016 година.
 повеќе

Се известуваат студентите дека Министерството за образование објави Конкурс за избор на студенти за тутори во средно и основно образование. Право на пријава имаат студенти со најмалку оцена 8 по предметот за кој се пријавуваат. Прочитај повеќе.

Објавен е РАСПОРЕД на часови за академската 2016/17 година. Последна промена на 5 октомври 2016 година.

Педагошки факултет објавува ОДЛУКА на компатибилни или сродни студиски програми од прв циклус студии за запишување на втор циклус студии на Педагошкиот факултет - Битола. 

Објавен е Конкурс за запишување на студенти на втор циклус на студии во академската 2016/2017

1100 godini Sv

 

aspect 250x200 FFFFFF Poster konkurs trud i esej 2016

 

 

research gate

 

 

 

 

 

 

RizVN Login