Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Почитувани студенти, оцени во индекс кај проф. Златко Жоглев ќе се внесат во понеделник, на 21.06.2021 год во 09.00 часот, кај проф. Гордана Стојаноска на 21.06.2021 год во 10.00 часот. 

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar