Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Студентите од сите години, од насоките Одделенски наставник и Воспитувач да ги контактираат по е-меил предметните професори, со кои ќе имаат предавања овој семестар, поради усогласување на термини за предавања и вежби.
Раководител на насоки: проф. д-р Билјана Граматковски

Студентите кои овој семестар имаат предавања кај проф. Билјана Граматковски и проф. Марија Ристевска да дојдат в понеделник, 15.02. во 9 часот во нивниот кабинет, поради усогласување на термините за предавања и вежби.

Резултати од испитите во јануарска сесија по предметите кај проф. д-р Татјана Атанасоска.

На 15тти Февруари ќе се впишуваат оценки. Заради избегнување на гужва се замолуваат студентите да одредат по еден студент од група кој ќе ги собере сите индекси од конкретната група за потпис кај професорот.

Почитувани колешки и колеги студенти на прв циклус студии,
 
Пожелно е заради усогласување на термините за предавања во летниот семестар да ме контактираат претставници на студенти од студиските програми кои летниот семестар 2020/2021 год. ќе имаат предавања со мене.
Ве очекувам во текот на оваа недела, како навреме би започнале со предавањата!
Договорените термини ќе ги објавиме на веб страната на факултетот.
 
Ви посакувам се најдобро и да се чувате!
проф. д-р Деан Илиев
Почитувани колешки и колеги,
Ве известуваме дека испитот по предметот Стратегии за  учење и поучување на ВТОР ЦИКЛУС ќе се реализира во понеделник, 15.02.2021 год. со почеток во 10.00 часот. Во 10.00 часот ќе започне одбраната на семинарските работи, додека во 11.00 ќе се започне тестирањето.
 
Дотогаш чувајте се!
Предметни наставници
Почитувани колешки и колеги,
Ве известуваме дека испитот по предметот Методологија ... на ВТОР и ТРЕТ ЦИКЛУС ќе се реализира во понеделник, 15.02.2021 год. со почеток во 10.00 часот. Во 10.00 часот ќе започне одбраната на семинарските работи, додека во 11.00 ќе се започне тестирањето.
 
Дотогаш чувајте се!
Предметни наставници

Image result for webmail icon

 

 Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar