Универзитет „Св. Климент Охридски“ - Битола
 Педагошки факултет - Битола
  

Се известуваат студентите од втора, трета и четврта година дека запишување на зимски семестар ќе се одвива од 27 септември до 1 октомври. Студентите задолжително во iKnow ги пополнуваат анкетите, а потоа според образецот со предмети и пресметани кредити го запишуваат семестарот и во iKnow.

Објавена е КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА во втор уписен рок за запишување на студенти во прва година.

Запишувањето на првиот семестар во прва година за сите кандидати е на 24 септември (петок)

Потребни докукменти и уплатници за запишување:

Објавена е Прелиминарна ранг листа од ВТОР уписен рок за запишување на нови студенти. Приговори за прелиминарната листа се поднесуваат 24 часа по објавување на истата. Конечната ранг листа - Решение за прием на студенти ќе се објави на 22 септември.

Image result for webmail icon

 

постер за укло тривиум

 

Iknow icon

 

logo kodeks 

 

120736517 345827970003174 4170912189597739481 n
 

akademski kalendar